sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Karjaan Shell

Tänä huhtikuisena lauantaina ajelimme päiväseltään Hankoon kyläilemään. Ilma oli aamusta pilvinen, mutta kirkastui iltapäivällä. Liekö syynä suunta Suomen eteläisimpään kaupunkiin.

Toimitimme aamupäivän puolella asioita ympäri pääkaupunkiseutua. Ajellessa Hangon suuntaan kahvihammasta alkoi kolottaa ja mahassakin kurnahteli, joten oli aika pitää kahvi- ja vessatauko. Siihen tulikin oiva tilaisuus saavuttuamme Karjaalle. Samassa ympäristössä toimii kaksikin huoltamokahvilaa, joista valitsimme tällä kertaa Shellin. Ihan muuten vain.

Ulkoapäin rakennus antaa tilavan ja valoisan kuvan itsestään. Sisällä on kuitenkin toisenlainen tunnelma. Se on jakautunut kahtia kahvilan puoleen ja - tyhjään tilaan. En oikein ymmärtänyt tilajakoa, sillä se avarampi ja siksi houkuttelevampi puoli oli tehty luotaantyöntäväksi ja mitäänsanomattomaksi. Siellä oli pöytäkuntia, biljardipöytä, muutama pelikone sekä tupakkakoppi. Kahvilan puoli tuntui ahtaalta pöytineen ja hyllyineen. Ja siellä olivat kaikki ruokailevat ja kahvittelevat asiakkaat. Menimme silti sille tyhjälle puolelle.

Karjaan Shell 21.4.2012

Sijainti: Hanko-Hyvinkää-Porvootien (25) varrella Karjaalla. Asema näkyy tielle.

Tuotevalikoima: Helmi-Simpukka eli täältä saa myös ruokaa. Sämpylää, pasteijoita, muffinsseja oli ainakin sekä ilmeisesti paikan päällä paistettua kierrepullaa. Lisäksi valmispakkauksissa esim. lämmitettäviä leipiä. Miehen valitsema ruistoast oli mitäänsanomaton.

Hinta: Keskitasoa. Iso kahvi 2,20€, pienempi 1,75€ ja santsikuppi 85snt. Pienemmät kahvit, miehen santsikuppi ja ruistoast sekä minun kylmäsavulohileipä yhteensä 11,45€.


Ympäristö: No siellä tyhjällä puolella rauhallista, ei tosin toisellakaan puolella kukaan riehaantunut. Vessa oli ihan ok, mutta siellä ei ollut koukkua laukulle ja takille.

Palvelu: Meitä palveli Rebecca. Ihan ok, ei tahtonut löytänyt minun leivälle hintaa. Olisin voinut toki ottaa ilmaiseksikin :)

Yleisarviointi: Menetteli pikapysähdyksellä eli kahvit naamaan ja menoksi.

4 kommenttia: