maanantai 17. joulukuuta 2012

Leivonmäen Teboil

Vuoden viimeinen huoltamopostaus tulee Leivonmäen Teboililta, kun olin tyttökisumme kanssa matkalla joulunviettoon kotiseudulleni.

Lähdimme varhain liikenteeseen ja saimme ajella kaikessa rauhassa maanantaisena joulukuun aamuna. Sopiva tauko tulikin Leivonmäelle ja pidin siellä vessa- ja kahvitauon. Samalla ostin vielä hieman "matkaevästä".

Asema aukeaa jo aamukuudelta, joten aikaisemmatkin autoilijat olisivat voineet käydä tankkaamassa. Muutama paikallinen mieshenkilö oli paikalla. Tarjolla oli useammanlaista paikan päällä valmistettua tarjottavaa mm. marjapiirakkaa ja jopa kuivakakkua.

Satoi hiljalleen lunta, kun jatkoimme kisun kanssa matkaa. Ja joululaulut soi.

Teboil Leivonmäki 17.12.2012

Sijainti: Asema sijaitsee aivan nelostien varrella Joutsan kuntaan kuuluvalla Leivonmäellä. Käänny tieltä oikealle etelästä tullessasi.

Tuotevalikoima: Monenlaista kahvileipää, taatusti osa paikan päällä leivottua. Myös lounasbuffet sekä ruoka-annoksia. Pieni ruokapuodin puolikin ja huoltamotarvikkeita. Rolls-hampurilaisia saa, ken haluaa.

Hinta: Halvimpia kahvimukeja, vain 1,70€! Munkkirinkilä normali huoltamokahvilatasoa.

Ympäristö: Siisti yleisilme, myös vessassa. Vaatimaton sisustus ja sellainen vanhemman huoltamon tunnelma. Ei paha kuitenkaan.

Palvelu: Kassalla taisi olla isäntä itse? Ihan asiallinen palvelu, juttu lensi paikallisen tutun kanssa.

Yleisarviointi: Voisin käydä toistekin, pohjoiseen matkalla varsinkin. Ulkoportaat olivat liukkaat, koska sataa tihuutti lunta. Kotileivonnaisista iso plussa!

1 kommentti:

  1. Tällä kertaa en ollut mukana, mutta muutaman kerran ostanut matkajuotavaa tai -syötävää. Valikoima on monipuolinen ja pullon/tölkinpalautuskonekin löytyi. Palvelusta en itse pitänyt, kun sellainen isännän näköinen oli kerran kassalla, muuten ok.

    VastaaPoista