lauantai 15. joulukuuta 2012

Ruskeasannan Shell

Viikko enää jouluun ja joululahjahankintojen lomassa pieni huoltamotauko Vantaan Ruskeasannalla. Olemme käyneet muutaman kerran asemalla ja se sattui nyt ajoreittimme varrelle sopivasti.

Kummallakaan ei ollut hirveä nälkä enkä itse halunnut kahviakaan, joten otimme sitten kanakorin puoliksi ja miehelle kahvin. Näillä eväin selvittäisiin sitten loppu jouluostosreissusta.

Muuten joulualustunnelmat olivat apeanlaiset, kun viikkoa ennen jouduimme luopumaan vanhemmasta kisustamme eikä mies päässyt minun ja toisen kisun kanssa samanaikaisesti lähtemään joululomareissulle. No, ratkaisu ongelmaan keksittiin keskenämme ja loppu hyvin sitten kuitenkin.

Shell Vantaa Ruskeasanta 15.12.2012

Sijanti: Tuusulaan johtavan tien (Tuusulanväylä) varrella. Jos ajat Kehä III:sta aja suuntaan Tuusula ja seuraavasta rampista ylös.

Tuotevalikoima: HelmiSimpukka-ravintola,  myös mukaan elin- ja huoltamotarvikkeita. Myös peräkärryvuokrausta.

Hinta: Kahvimuki 1,90€, joten ok. Kanakorista naposteli kaksi henkilöä sopivasti, vaikka hinta hieman suolainen olikin.

Ympäristö: Vessoissa ainakin pääkaupunkiseudulle tyypillisesti sininen valo. Kahvilan puolella hieman hämärää, liekö johtunut ajankohdasta. Tavanomainen Shellin kalustus.

Palvelu: Kanakori tuli nopeasti ja syötävä oli kuumaa. Oikein hyvä juttu!

Yleisarviointi: Aika vilkas paikka, oli muitakin asiakkaita ihan kiitettävästi. Huoltamo auki 24/7, joten voi piipahtaa yölläkin, niinkuin joskus muinoin mekin.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Vilkas paikka useimmiten, kun siellä on tullut käytyä töiden välissä kahvilla tai vapaa-aikanakin. Ja hyvin vilkkaan tien nro. 45 varrella sekä lähellä lentokenttää. Itsepalvelupesupaikoista plussaa, kaikki ei halua naarmuttaa autoaan automaatissa. Veikkaanpa, että alan enemmän käyttää tällaisia Shellejä, joissa on itsepalvelupesupaikat.

    VastaaPoista