sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kuninkaanportin Shell

Käyntimme porvoolaisella Kuninkaanportin Shellillä ajoittui öiseen aikaan lauantain ja sunnuntain välillä. Miehen ollessa yhä liikuttuneessa tilassa pikkusiskonsa naimisiinmenosta johtuen nälkäkin yllätti. Totesin ajaessa, että tokkopa uskaltaa ajaa paikallisen mäkkärin jonoon, johon mies, että ei tarvikaan, kun ajetaan Shellille.

Ihan heti en ollut kartalla, mutta siinähän se oli samalla paikalla kuin lauantaina aiemmin päivällä ajaessamme kohti Askolan kirkkoa. Kiialan kartanon juhlapaikalta huoltamolle olikin lyhyt ja helppo reitti.

Piha oli aika pimeä ja siitä varmaan paikallinen nuoriso oli kiitollinen. Heitä olikin erilaisilla kulkupeleillä aika monta pihalla. Nimenomaan siellä eikä sisällä, jossa oli hiljaista ja rauhallista. No, kellokin oli toki miltei kaksi yöllä.

Kassa oli avulias ja heti valmiina palvelemaan. Saimme nopeasti tilattua "yöpalamme". Otin kanakorin, josta mies sai oman pannupihviannoksensa vaihtoranskalaisten lisäksi rouhia miltei kaikki minunkin annokseni ranskalaiset. Muuten annokseni oli hyvä, mutta dippikastike olisi saanut olla paksumpaa.

Kahvila-ravintolassa ei meidän lisäksi ollut kuin muutama muu öinen taukoilija ja kuten jo kerroin, tunnelma oli rauhallinen. Tila oli suuri ja valoisa öiseenkin aikaan. Kovin tarkkoja havaintoja muusta tarjoomasta en ajankohdan huomioonottaen jaksanut tehdä.

Tämä Shell-asema kuuluu muuten St1-ketjuun.

Shell Kuninkaanportti, Porvoo 17.6.2012

Sijainti: Asema sijaitsee Porvoossa Kuninkaanportin alueella tie 55 varrella Askolan suuntaan. Muutaman sadan metrin matka Porvoon moottoritieltä (VT7).

Tuotevalikoima: Puolenkymmentä ruoka-annosta tarjolla öiseen aikaan, päivällä laajempi tarjonta sekä noutopöytä. Lisäksi leivonnaisia juomien lisäksi. Tiloissa myös myymälän puoli, josta saa matkaevästä.

Hinta: Kohtuullinen hinta ruoalla. Ykkösbonus-kortilla sai alennusta. Salaatti kuului myös yömenuseen.

Ympäristö: Yleisilme siisti ja rauhallinen. Saattoi tosin johtua ajankohdasta. Kalusteet moitteettomat, tosin ensimmäinen pöytä, mihin meinattiin mennä oli pyyhkimättä.

Palvelu: Tosi ystävällinen palvelu. Kassalla Emilia esitteli yömenun ja hoiti tilauksen moitteettomasti. Heillä oli käytössä "hakulaite", joka alkoi päristä äänekkäästi, kun annokset oli valmiita ja ne saattoi noutaa keittiön puolelta.

Yleisarviointi: Ruoka tuli aika nopeasti. Salaattipöytä oli suppea, mutta taas huomioidaan tuo ajankohta. Suolaa ei löytynyt maustepisteestä, joten kävin vohkimassa keittiön tiskiltä. Saatanpa käydä uudelleenkin päiväsaikaan.



1 kommentti:

  1. Korjaus edelliseen poistamaani kommenttiin: Paikka lienee avattu samoihin aikoihin, kuin liikekeskus siinä läheisyydessä, siis vain muutama vuosi sitten. Siistiä oli pääpiirteittäin ja ruoka ihan maistuvaa.

    VastaaPoista