maanantai 11. kesäkuuta 2012

Nihtisillan ABC

Ensimmäisenä virallisena lomapäivänämme toimitimme asioita ja päätimme pistäytyä syömässä lounasaikaan Nihtisillan ABC:llä Espoossa. Vähän harmitti jälkikäteen, sillä lounas ei ollut mielestämme hintansa väärti. Olisi kannattanut varmaan valita jotain muuta, tai syödä muualla.

ABC-ketjun laajetessa voimakkaasti 2000-luvun alkupuolella oltiin sitä mieltä, että kiva, kun tulee jotain muuta nuhjuisten Helmi Simpukoiden ja silloisten Esson baarien rinnalle, mutta nyt on alkanut mieli muuttua ja mieluummin saattaa valita pienemmän huoltamon kahvitteluun tai pikaiseen ruokailuun kuin hallimaisen ja synkän ABC-kahvilan. Konsepti lienee muutenkin muuttumassa eikä ABC:t ilmeisesti joka paikassa menestykään odotetusti, sillä kahviloita on muutettu deleiksi ja delejä suljettu. Hienoa on ollut huomata, että pienemmät huoltamokahvilat ovat sen sijaan tsempanneet palvelussaan.

Meitä harmitti, kun emme olleet heti valmiita valitsemaan ruoka-annoksia ja kassa ehti vaihtua. Ihan ystävällistä, muttei ehkä niin iloista, palvelua toki saimme. Miehen muutos annokseen ei tosin mennyt perille ja kassan maininta siitä, että ilmainen ateria ei kerrytä bonusta, särähti korvissa. Mitään ilmaista ateriaa ei nimittäin ollut, vaan miehen täyteen tulleella lounaspassilla saimme alennuksen kokonaishintaan, mutta koko ateriaa se ei kattanut ja olihan mies käynyt hakemassa ne leimat siihen passiin ruokaillessaan ABC-asemilla :)

ABC Nihtisilta 11.6.2012
Sijainti: Liikenneasema sijaitsee Turun moottoritien (VT1) läheisyydessä. Sinne pitää poiketa Kauniaisten liittymästä Kauniaisten suuntaan muutaman sadan metrin päähän. Ei näy päätielle.

Tuotevalikoima: Tältä ABC:lta saa ruoka-annoksia tai voi valita syötävänsä noutopöydästä. Aamiaisbuffet löytyy aamuviidestä puoli kymmeneen saakka! Valmiita tai paistettuja leivonnaisia sekä pakattuja leipiä löytyy tiskistä. Alepasta voi ostaa ruokaa kotiin.

Hinta: Lounas noutopöydästä maksoi 9,50€, meidän "wieninleikkeet" 12,90€. ABC:llä näyttää olevan aina jokin kampanja, jossa saa kahvileivän ja kahvin aika edulliseen yhteishintaan.

Ympäristö: Kuten jo mainitsin, tilat ovat hallimaiset ja aika synkät. Kalustus on tumma. Pöydät olivat siistit, ainakin tällä kertaa tässä paikassa. Vessassa en tällä kertaa käynyt eikä mieskään.

Palvelu: Ystävällinen, mutta kassa sekoili ensin täyden lounaspassin tuoman edun ja bonuskirjauksen kanssa eikä kuullut miehen selvää pyyntöä perunalisäkkeenvaihdosta.

Yleisarviointi: Hinta-laatusuhde eivät kohdanneet tällä kertaa. Ruokailuun kuulunut salaattipöytä oli aika ankea. Salaatti oli jo parhaat hetkensä nähnyt eikä muutkaan vaihtoehdot kehuttavia olleet (kikherne-salaatti ja kinkku-pastasalaatti). Näin oppii ainakin viemään rahansa johonkin muualle. S-bonuksen kertyminen ehkä positiivisin kokemus tällä kertaa. Kannattaa painaa kaasua siellä motarilla.


1 kommentti:

  1. Ei paljon lisättävää, pysähtyä kannattaa, jos pitää mennä vessaan. Mutta kuten sanottu, vessojen kunnosta ei ole aivan ajankohtaista tietoa.

    VastaaPoista