lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kuninkaanportin Shell

Kesälomareissumme kotimatkan toinen pysähdys tehtiin Hartolassa Kuninkaanportin Shellillä. Kotimatkahan tuntui ihan turistimatkalta monine (lue: kaksi) pysähdyksineen :) Vaan eipähän meillä ollut kovin kiire mihinkään, kun oltiin aamulla lähdetty jo hyvissä ajoin ja matkakin taittui vauhdikkaasti. Minä ajoin :)

Muutaman kerran ollaan tällä huoltoasemalla pysähdytty nopeasti hörppäämään kahvit ja käymään vessassa. Siellä on aina aika hiljaista. Nyt porukkaa oli toki enemmän, mutta mitenkään riehaantunut tunnelma ei silti ollut.

Vaikka asema on aivan nelostien varressa, liikenteenmelua juuri kuulunut. Autonkin sai isojen puiden varjoon ja kissoille ikkunoista läpivedon. Kahvitteluhetkemme oli oikein mukava, kun menimme vielä ulkoterassille vehreisiin maisemiin. Parikymmenen asteen pakkasessa en olisi mennyt.

Paikassa on polttoaineenmyynti erikseen ja kahvila- sekä pieni myymäläpuoli erikseen. Vaikka mitään kiirettä ei ollut, kassalla Jessica niminen myyjä vaikutti jotenkin kiireiseltä. Aivan kuin olisi halunnut asiakkaista nopeasti eroon. Ei me kyllä valinnassa paljoa marjailtukaan, niin pääsi myyjä tekemään muita hommia.

Erikoista tässä paikassa on, ettei tuotteet ole vitriineissä, vaan altaissa tarjolla. Myös noutopöytä löytyy ja annosruokiakin on saatavilla. Altaissa on vaihtelevasti suolaista ja makeaa tarjolla. Muistan joskus syöneeni suolaista piirakkaa, pasteijaa, mutta tällä kertaa otin mozzarella-croissantin. Kassakuitissa lukee kyllä meetwursti-croissant, mutta sama hinta niillä taisi olla. Vaikka täytetty croissant oli pakattu muoviin, se oli oikein mehevä ja mozzarella ihanan pehmeää. Mies otti mansikkawienerin, koska se oli ykkösbonus-kortilla kahvin kanssa kimppa-alennuksessa.

Shell Kuninkaanportti 7.7.2012

Sijanti: Huoltoasema sijaitsee aivan VT4/E75 vieressä Hartolan taajaman eteläpuolella. Asema näkyy tielle, paitsi kesällä etelästä tullessa jää puiden varjoon. Hyvin pääsee poikkeamaan isommallakin yhdistelmällä.

Tuotevalikoima: Suolaista ja makeaa, ruoka-annoksia ja noutopöytä. Suppea valikoima ruokatarvikkeita. Kesämusaa halvalla.

Hinta: Keskihintainen kahvipaikka. Ruoka-annokset Shell Simpukka-hinnoin.

Ympäristö: Siisti ja mielestäni kalusteetkin olivat moitteettomassa kunnossa. Erikoista, että leivonnaiset altaissa. Olin näkevinäni makeiden leivonnaisten houkuttelemia pikkukärpäsiä. Vessat siistit.

Palvelu: Asiallinen, ei mitään turhia lepertelyjä.

Yleisvaikutelma: Mukava paikka, voin suositella. Etelästä tullessa höllää kaasujalkaa ajoissa.


3 kommenttia:

  1. Kaasujalan hölläämismaininta taisi olla blogistille itselleen :DDD

    VastaaPoista
  2. Niinkuin muistutuksena vai? ;) No alkukommentissakin mainitsin vauhdikkaasta matkantaittumisesta.. heheh..

    VastaaPoista
  3. Siisti ja viihtyisä paikka. Hyvin tilaa parkkipaikalla, avara risteys, josta helppo kääntyä kaikkiin suuntiin.

    VastaaPoista