perjantai 24. elokuuta 2012

Hirvaskankaan Shell

Elokuisena perjantai-iltana ajelimme jälleen kohti kotikontujani Pohjois-Pohjanmaan lakeuksille. Olimme menossa marjasavottaan eli auttamaan vanhempiani marjapensaiden tyhjennysoperaatiossa :)

Lähdimme matkaan iltakuuden kieppeillä, joten Keski-Suomessa olikin jo aika pysähtyä kahvittelemaan. Meitä oli kolme ihmismatkaajaa, kun saimme houkuteltua ihanan naapurimme mukaan reissuun, ja kaksi kissaamme. Kissoilla ei sentään kahvihammasta pakottanut, vaan ottivat lunkisti autossa sillä välin.

Monen monta kertaa olemme tällä huoltamolla pysähtyneet, kilvan aiemmin toisella puolella tietä sijainneella Hirvaskankaan Essolla. Esso on historiaa ja paikalla on nyt paikoitusalue, peremmällä ABC. Mutta tuo huoltamo arvioidaan myöhemmin.

Ihan ihka ensimmäisessä huoltamopostauksessani harmittelin, kun tästä paikasta olisin saanut oivan startin blogilleni. Ehkä se ei olisi huoltamoa mairitellut, joten parempi olikin, etten silloin vielä blogia kirjoittanut. Tällä kertaa todistimme pientä sanaharkkaa asiakkaan ja henkilökunnan välillä.

Silloin huhtikuussa olimme mieheni kanssa suurin piirtein samoihin aikoihin liikenteessä, työpäivän jälkeen. Aioimme syödä jotain ja kiilasimme ruokalistana toimivan taulun eteen. Sieltä ääneen valikoimme, että "Otettaisiko tätä?" "Mitä sä syöt?" Samassa keittiön puolelta kurvasi lautaset käsissä miestarjoilija, joka tokaisi tympääntyneenä mennessään "Hmph, ei n-y-t koko menu ole auki, meillä on yömenu". Oltiin hoo-moilasina huuli pyöreänä, että "Häh, missä semmonen lukee?" Palatessaan tarjoilija tiuskaisi vielä ivallisesti, että "Noh, eihän täällä ole edes kokki paikalla". Niin, ja satunnaisen asiakkaanhan se olisi pitänyt tietenkin ymmärtää... Otimme sitten wieninleikkeet kasviksilla, mutta ne jäi syömättä. Ehkä tahallaan ei laittanut mitään mausteita kasviksiin ja niitä oli ehkä sen minuutin käytetty mikrossa. Oli suorastaan pahaa.

Tällä kertaa emme aikoneetkaan syödä, yömenu tai ei. Valitsimme kukin kahvileipää ja olimme kohta kassalla, kun kuulimme erään asiakkaan antavan palautetta kokille; joka siis olisi nyt ollut paikalla. Siinä tämä kokki, siis asiakaspalvelija, sanaili asiakkaan kanssa. Sanailu koski ilmeisesti pizzantäytteitä, mistä asiakasta ei oltu informoitu ja kokki kuittasi, että ei kuulu valikoimiin. Että semmoiset kokemukset näillä kerroilla Hirvaskankaan Shellin keittiöhenkilökunnasta, korostaen kuitenkin, ettei jälkimmäisellä kerralla ollut henkilökohtainen kontakti.

Plussaa on pirteät ja ystävälliset kassat sekä ilmainen langaton nettiyhteys. Eikä niissä kahvileivissäkään valittamista ollut.

Shell Hirvaskangas 24.8.2012

Sijainti: Huoltamo sijaitsee Äänekosken Hirvaskankaalla nelostien (E75) varrella. Hirvaskangas sijaitsee noin 30 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen ja Äänekosken taajamasta noin 15 kilometriä etelään. Et voi eksyä, sillä Shelliä vastapäätä sijaitsee iso ABC-asema.

Tuotevalikoima: Huoltamolla on HelmiSimpukka-ravintola, jossa annoksia (riippuu vuorokauden ajasta, mitä tarjolla!). On myös buffet-pöytä sekä suolaista ja makeaa kahvileipää.

Hinta: Hinnat yleistä hintatasoa ja jos omistat YkkösBonus-kortin, saat alennusta.

Ympäristö: Siisti yleisilme, hieman ehkä sokkeloinen ruokailupuolen osalta. Pieni asema tämänhetkisen mittapuun mukaan, mutta kotoisan rauhallinen. Vessat siistit.

Palvelu: Kassapalvelu toimii oikein hyvin ja asiakaslähtöisesti. Käyntikertojemme keittiöhenkilökunnassa olisi asiakaspalvelun osalta hieman hiomista.

Yleisarviointi: Kyllä me täällä varmasti jatkossakin pysähdytään, koska huoltamo on sopivasti mennen tullen matkan varrella. Ilmainen langaton nettiyhteys iso plussa.

7 kommenttia:

 1. Perinteistä suomalaista asiakaspalvelua keväällä, paitsi siellä kassalla siis. Parkkitilaa on hyvin sekä henkilöautoille että raskaalle kalustolle. Viimeksi kun kävin nyt vasta peräkärryn kanssa, niin silläkään ei ollut pysäköintiongelmia. Ruokatarjoilu oli vielä iltapäivällä parhaimmillaan, sekä täysi a-la carte että lounas-buffet, josta tosin jälkimmäinen oli lauantaipäivänä arkea hieman kalliimmin hinnoiteltu, mutta houkuttelevan näköinen vaihtoehto sekin. Ehkä kokeilla on ongelmana, että joku kusaisee heidän muroihin ja siitä menee päivä pilalle.

  VastaaPoista
 2. Hei vaan hei! voisit laittaa oman sähköposti osoitteen niin voisin kirjoittaa sinulle sähköpostia!

  VastaaPoista
 3. Hei! Sähköpostiosoitteeni on kotonatehtya@gmail.com

  VastaaPoista
 4. mitä sä heli höpiset, sielä on just paras henkilökunta, ja miks siel pitäs yölläki täydet ruokatarjoilut olla, ootko tyhmä? ei tosiaa. voi lol mitä tekstiä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistai, vaikka taisit oikaista tekstistä suurimman osan, sillä henkilökunta sai kehujakin, enkä ole myöskään sanonut, että pitäisi olla kaikki annokset tarjolla yötä päivää.

  Kiva kuitenkin, että blogipäivitys sai sinut suorastaan nauravaiselle tuulelle ja arvioimaan älykkyyteni tasoa :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymiys on samaa kuin takapenkin taavius. Vedetään huppu päähän ja jupistaan. Heli on postannut omat kokemuksensa Hirvaskankaan Shellistä. Anonyymi kokee ilmeisesti toisin. Heh heh, onpa hauskaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitti kommentistasi Helleena! Kyllä näin on, en viitsi sen kummemmin nimettömien kommentteja lähteä arvioimaan. Jokainen taplaa tyylilleen uskollisena :)

  Pysähdyimme viimeksi muuten naapuri ABC:llä, josta on vielä postaus odottamassa, kuten monesta muustakin asemasta. Huomioin, että Shellillä oli vain muutama auto, vaikka oli hiihtolomakausi. Harmitti jälkikäteen, koska on kelpo huoltis!

  VastaaPoista