sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Pukinmäen Shell

Olimme olleet miehen kanssa liikekannalla koko sunnuntain ja päätimme piipahtaa matkan varrella Puksun Shellille. Ensin ajattelimme vain kahvitella, mutta sitten halusimme syödä lounaan asemalla. Paikalla oli muitakin asiakkaita, jotka ruokailivat. Silti ruoat tulivat tosi nopeasti ja ruoka oli suorastaan kuumaa, mitä huoltamoruoat aika harvoin ovat. Leikkeet olivat herkulliset ja lisukkeita oli riittävästi.

Asema on auki 24/7 ja muistakin, kun mies haki minut lentokentältä kerran aamuyöllä työmatkalta tullessani ja olin ihan matkasta puhki sekä nälkäinen. Silloin Shelliltä haettiin hodarit ja kotiin tultuamme nukkumatti tulikin samantien. Hyvä muisto siis jo aiemmalta kerralta.

Huoltamo on aika pieni ja siellä on aina asiakkaita. Jos kahvihammasta alkaa kolottaa tai nälkä kaihertaa ja satut vielä liikkumaan Kehä I:llä, niin kannattaa poiketa.


Shell Helsinki Pukinmäki 7.10.2012

Sijainti: Kehä I:n tuntumassa, pitää nousta Pukinmäen liittymässä kehätieltä (101) pois. Idän suunnasta Pukinmäen liittymästä vasemmalle ja etelän suunnasta rautatiesillan alta liittymäst oikealle.

Tuotevalikoima: Kahvila- ja ravintolatuotteita. Lisäksi pieni valikoima ruokatavaroita ja huoltamotarvikkeita.

Hinta: HelmiSimpukoiden hintataso on kohtuullinen. Kahvia ei erikseen ostettu, sai ottaa lounaaseen kuuluvana myös mukaan.

Ympäristö: Sisustus myötäilee konseptinmukaista linjaa. Pöydät oli siistit, samoin vessa.

Palvelu: Mukava ja nopea palvelu, meitä palveli Yanni. Ruoat tuli nopeasti, salaattipöytä tavanomainen. Mausteet salaattipöydän vieressä.

Yleisarviointi: Asioinnista jäi hyvä mieli ja tulee käytyä taas joskus.

1 kommentti:

  1. Viihtyisä ja vilkas asema, sisustuksesta huomaa, ettei ole ikäloppu bensis. Tänne näyttää pääsevän julkisillakin tosi näppärästi, jos joku niillä tänne haluaa, kun sekä dösän päättäri että pääradan asema (Pukinmäki) on aivan vieressä. Lisäksi lähellä on kehä 1:n pysäkit. Näkyi toisinaan olleen eräs vanha kesätyökaverikin asemalla töissä.

    VastaaPoista