keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Hartolan Jari-Pekka

Yllättäen jouduin lähtemään vanhempien avuksi äitini leikkauksen vuoksi ja huristelin keskellä viikkoa kohti pohjoista. Menomatkalla pysähdyin Hartolassa kahville Jari-Pekka Neste-asemalle. Aina on tullut vain sujuvasti ajettua aseman ohi.

Keskellä viikkoa iltasella asema oli aika hiljainen. Usein ohi ajettaessa piha on autoja täynnä. Nyt kuitenkin lisäkseni asemalla oli kymmenkunta asiakasta. Sain siis kahvin ja kahvileivän nopeasti nokan alle.

Koska olin täyden työpäivän jälkeen ajelemassa vielä melkein yhtä pitkän ajan kohti määränpäätä, en kovin kauaa kahvilla virkaillut. Kahvileiväksi valitsemani juustowiener oli hyvänmakuinen ja vei suolaisen nälän.

Neste Jari-Pekka 5.9.2012

Sijainti: Huoltoasema sijaitsee suoraan nelostien (E75) varrella. Tieltä ei voi eksyä ja asemasta ilmoitellaan jo hyvissä ajoin tienvierimainoksin.

Tuotevalikoima: Asemalla on hampurilaisravintola, pizzeria, kauppa ja perinteinen kahvilapuoli, joten varmasti sieltä jokaiselle jotain löytyy.

Hinta: Kahvi 1,80€/muki, joten ok eikä kahvileipäkään kallis ollut.

Ympäristö: Yksinkertainen sisustus ja hieman kolkko, kun oli vähän porukkaa paikalla. Voipi olla hälinää, kun tupa täynnä.

Palvelu: Ystävällinen, nopea palvelu kassalla.

Yleisarviointi: Käyntini oli aika nopea, joten en kovin tarkkaan paikkoja katsellut. Jos jotain ei tältä asemalta löydy, niin kuulemani alkoholipitoisia eikä tupakkatuotteita. En itse tosin tarkistanut asiaa, mutta niin olen kuullut kerrottavan. Minusta ihan ok, saa niitä muualtakin, ken tarvitsee, mutta varmistuakseni tästä tiedosta, pitänee tehdä jälkibongaus.

1 kommentti:

  1. Positiivinen tämän aseman politiikka, että tupakka- ja alkoholituotteet puuttuu. Niitähän saa mistä vain. Tällä asemalla on monesti myös ollut edullinen polttoaine.

    VastaaPoista